POBEDA

ŠOK ZA SRPSKOG TENISERA - OTKUD MILICA TODOROVIĆ?! Ovo nije očekivao na meču!

Autor Marina Periškić

Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Kicbilu, a tokom meča ga je posebno iznenadilo kad je čuo srpsku pevačicu.

Izvor: Instagram/milicatodorovicofficial/MN press

Srpski teniser Laslo Đereplasirao se danas u polufinale turnira u austrijskom Kicbilu, pošto je pobedio argentinskog igrača Pedra Kaćina sa 6:4, 6:2Đere je trenutno 38. igrač sveta, a za plasman u poufinale savladao je 16 pozicija slabije rangiranog tenisera za sat i 19 minuta.

Detalj koji je ljubiteljima tenisa u Srbiji zapao za na turniru u u Kicbilu je to da su na pauzi puštali pesmuMilice Todorović - "Ti moje zlato". Odmah nakon toga usledeo je ključni brejk u drugom setu i Laslo stiže do ranog brejka od 1:0. Prednost je potom potvrdio novim brejkom u narednom gemu.

Đere nastavlja sa dobrim rezultatima na šljaci, pošto je prošle nedelje stigao do finala turnira u Hamburgu. On će u polufinalu turnira u Kicbilu igrati protiv pobednika meča između austrijskog igrača Dominika Tima (116. na svetu) i Francuza Artura Rinderkneha (67. na ATP listi).

A kada je u pitanju Milica Todorović, njen hit je već odavno poznat i na sportskih događajima, pa su čak i naši zlatni vaterpolisti u Tokiju slavili taj uspeh baš uz reči pesme "Ti moje zlato".

BONUS VIDEO: