Tenis

HRVAT ZABORAVIO DA JE DOBIO MEČ! Šou na terenu - ostao zbunjen, a ostali se SMEJU

Autor Nemanja Stanojčić

Borna Ćorić nije shvatio da je dobio meč, pa je napravio pravi šou na terenu u Meksiku.

Izvor: Twitter/@TennisTV

Borna Ćorić (Hrvatska) napravio je šou na turniru u Los Kabosu (Meksiko). Nije shvatio da je dobio meč protiv ruskog igrača Ilje Ivaške (Belorusija) - 6:3, 6:4. Kada se završio poslednji poen koji je Hrvat rešio na mreži, otišao je po peškir i spremao se za novi servis. Tek kasnije je shvatio da je ustvari sve gotovo.

Pogledao je Borna ka sudiji i video da njegov protivnik stoji blizu mreže. U tom momentu je skapirao da je ustvari pobedio. Prišao je odmah i prvo se izvinjavao. "Nisam video rezultat, izvini", izgovorio je Ćorić čim je prišao da se pozdravi sa Ivaškom, koji se samo nasmejao i prihvatio izvinjenje. Čak je i dama koja je bila sudija u stolici počela da se smeje. Pitao je i nju šta se tačno dogodilo i dobio objašnjenje i potvrdu da je meč završen.

Treba uzeti u obzir i to da se meč završio oko četiri sata ujutur po tamošnjem vrmeenu. Organizatori turnira u Meksiku doneli su odluku da mečevi počinju u 17 časova po lokalnom vremenu i zbog toga je recimo ovaj duel počeo oko pola dva posle ponoći.

BONUS VIDEO: