PORAZ

NIKAD VIŠE NEĆU DA IGRAM PROTIV TEBE! Izgubio od Poljaka, pa mu odmah prišao na mreži (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Zvanje favorita opravdao je Hubert Hurkač, koji je sa 6:3, 7:6 (2) nadigrao Aleksandera Bublika na turniru u Torontu.

Izvor: Profimedia

Kazahstanski teniser Alekander Bublik izgubio je u prvo kolu turnira u Torontu od Huberta Hurkača gde je u dva seta poražen rezultatom 6:3, 7:6.

Poljak je odlično igrao u prvom setu, iako mu je 28. teniser sveta pravio probleme na startu. U drugom se vodila ujednačenija borba – obojica su napravila po brejk na startu, a onda su brzo dobijali svoje gemove. U taj-brejku je Hurkač iskoristio treću meč loptu. U taj-brejku je Hurkač iskoristio treću meč loptu, a potom je imao nikad čudniji razgovor na mreži sa poraženim teniserom:

"Nikada više ne želim da igram protiv tebe", rekao mu je Bublik prilikom pozdrava na sredini mreže. Najkontroverzniji teniser Hurkač sada čeka boljeg iz duela Miomir Kecmanović - Kristijan Garin. Evo kako je izgledao njihov susret:

Lorenco Muzeti je takođe učinio Italijane ponosnim, pošto je savladao Japanca Jošihita Nišioku sa 6:4, 6:1 posle 75 minuta. Uprkos kiši koja je uticala na prvi set, Muzeti je zadržao koncentraciju, napravivši samo tri neiznuđene greške. Sada ge čeka duel sa Tanasijem Kokinakisom, koji je bio bolji od Džanga Džidžena sa 7:5, 6:4. Jirži Leheka je pobedio Brendona Nakašimu 7:5, 3:6, 7:6 (2), te je tako zakazao duel sa trećim nosiocem Kasperom Rudom. Alehandro Davidovič Fokina lako je savladao Džej Džej Volfa 6:0, 6:2, dok je Fransisko Serundolo pobedio kanadskog tenisera Aleksisa Galarnoa sa 6:2, 4:6, 6:4.

Podsetimo, Novak Đoković je otkazao učešće na mastersu u Torontu, koji je osvajao četiri puta, zbog toga što je želeo duži odmor posle izgubljenog finala Vimbldona. Ipak, Novaka ćemo gledati od 13. do 20. avgusta u Sinsinatiju, gde igra i dubl zajedno sa Nikolom Ćaćićem, a zatim učestvuje i na US Openu od 28.avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: