PORUKA

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO USRED NOĆI NA INSTAGRAMU: Gusle i osam reči: "Niđe nebo nije plavo..."

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković oglasio se na Instagramu usred noći.

Izvor: Printscreen/Instagram/Djokernole

Novak Đoković oglasio se na Instagramu usred noći. Objavio je četiri fotografije i ostavio interesantnu poruku. "Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", napisao je Nole uz pesmu Ljubomira Đurovića "Tamo đe se gusle čuju". Dobio je pregršt poruka kako sa ovih prostora, tako i iz inostranstva.

Pre odlaska u Ameriku, gde nije bio dve godine, srpski as je odmor proveo baš u Crnoj Gori. Bio je na moru, pa onda i na planini, pošto je posetio Žabljak i uživao u čarima Durmitora. Posle toga se vratio na primorje i tamo odradio poslednje pripreme za nastavak sezone zajedno sa Jankom Tipsarevićem. Po objavama i fotkama deluje da je uživao.

Posle "punjenja baterija" sledi turnir u Sinsinatiju. Ujedno i poslednja provera pred US open u Njujorku. Tamo ga čeka težak žreb, rival u drugom kolu biće mu bolji iz meča Fokina/Ečeveri, pa bi u trećem kolu mogao da igra sa Norijem ili De Minorom, u četvrtfinalu bi ga čekali Siner ili Fric, a u polufinalu Rune ili Medvedev. Na drugoj strani "kostura" prvi favorit je Karlos Alkaraz, a Novak može da napadne i prvo mesto u Sinsinatiju.

Ovako je Novak provodio vreme na Žabljaku i spremao se za US open:

Pogledajte njegovu objavu:

BONUS VIDEO: