KREĆE

ĐOKOVIĆ IGRA U AMERICI PRVI PUT POSLE DVE GODINE! Za ovaj meč mnogi NISU znali - evo kad izlazi na teren

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković i Nikola Ćaćić igraju u dublu u Sinsinatiju.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković igra prvi meč u Americi posle dve godine. I to ne onako kako smo navikli, nije u pitanju singl već dubl! Iznenadio je srpski as ovim potezom mnoge, ali očigledno želi da odigra što više mečeva uoči US opena. Igraće u tandemu sa sunarodnikom Nikolom Ćaćićem u Sinsinatiju.

Njih dvojica izlaze na teren u 19 časova po srpskom vremenu, što je oko 15 sati po lokalnom vremenu u Ohaju. Rivali će im biti Džejmi Marej (Velika Britanija) i Majkl Venus (Novi Zeland). Ovo može da se shvati i kao znak za Dejvis kup, pošto je Novak na spisku selektora Viktora Troickog. Ćaćić nije na toj listi, mada spisak nije konačan tako da postoji šansa da dođe do promena. Novak je i sam rekao da mu je igranje za reprezentaciju jedan od glavnih ciljeva u završnici sezone.

Podsetimo, posle poraza u finalu Vimbldona Novak je napravio dužu pauzu, išao je na odmor, bio je i u Crnoj Gori i nije odigrao zvaničan meč još od 16. jula i duela sa Karlosom Alkarazom, dakle prošlo je oko mesec dana. Đoković i Ćaćić poslednji put igrali su zajedno u Dejvis kupu u decembru 2021. godine.

BONUS VIDEO: