Predivno

ISPLIVALE ĐOKOVIĆEVE SLIKE IZ HRVATSKE! Skinuo majicu i svi ostali u ŠOKU - o ovim fotkama se priča!

Autor Marina Periškić

Novak Đoković u noći između srede i četvrtka počinje put ka tituli u Sinsinatiju. Prvi protivnik na tom putu biće mu Španac Alehandro Davidovič Fokina.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je već odigrao svoj prvi meč na turniru u Sinsinatiju, ali su se društvene mreže rasplamsale nakon što je izašla fotografija tenisera sa odmora u Hrvatskoj. Novak Đoković zaigrao je tenis sa decom koju je sreo na ostrvu Korčula. Mališani su napravili teren od dve klupe, a tada im se pridružio srpski teniser. Na slikama se vidi kako se Novak zabavlja sa najmlađima i na kraju meča se pozdravlja sa "protivnikom". Definitivno je da će dečica pamtiti ovaj susret.

Nakon poraza u finalu Vimbldona, za koji kaže da ga je zaboravio za dan, Đoković je sa porodicom otišao na odmor. Krstario je Jadranom zajedno sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Drugu polovinu odmora, Novak je proveo u Crnoj Gori, gde je počeo pripreme za sledeći masters. Srbin je pripreme imao u naselju Portonovim na terenima Akademije Tipsarević.

Najbolji srpski teniser je u subotu doputovao u Sinsinati gde ga u noći između srede i četvrtka čeka prvi meč na mastersu u državi Ohajo. Rival će mu biti motivisani Španac Alehandro Davidovič Fokina. Novak je već odigrao jedan meč u Sinsinatiju, u dublu. Zajedno sa Nikolom Ćaćićem izgubio je od Britanca Marija i Australijanca Vinusa sa 6:4, 6:2.

 BONUS VIDEO: