Tenis

OVAKO NEŠTO NIKAD NISTE VIDELI, GRK JE POLUDEO! Žena sa šeširom sedela i provocirala, sudija ostao u šoku!

Autor Nemanja Stanojčić

Stefanos Cicipas tražio je pomoć od sudije zbog bizarne situacije na meču.

Izvor: Printscreen/Twitter/Tennis TV

Stefanos Cicipas doživeo je jednu od najbizarnijih situacija u karijeri. Nije mogao da servira na meču zato što je jedna gospođa koja je sedela iza njega imitirala zvuk pčele. Očigledno je navijala za njegovog protivnika, američkog igrača Bena Šeltona i htela je da mu pomogne. Morao je da protestuje i kod sudije, mada je na kraju ostvario pobedu (7:6, 7:6).

Grk je u nekoliko navrata mahao reketom oko glave misleći da ga napada pčela. Onda je shvatio da nije u pitanju pčela, već žena koja sedi iza njega i koja ga ometa. Morao je zbog toga da priđe sudiji Naču Forkadelu (Španija) i da traži njegovu pomoć. Onda je dobio i pomoć jednog navijača koji mu je signalizirao ko je kriv.

Prvo je Stefanos došao kod Španca i objasnio mu da neko iza njega imitira zvuke pčele, obavili su kratak razgovor i Forkadel mu je rekao da će da reši situaciju. Nije Grk želeo da čeka, prišao je tom delu tribina i pitao ko ispušta te zvuke. Onda je jedan gospodin koji sedi iza prstom pokazao na gospođu sa šeširom koja je sedela ispred njega.

Tada je Cicipas otišao nazad kod sudije u stolici i rekao mu da je saznao ko to radi. "Nikad mi se ovo nije desilo u karijeri. Znam da podržavaju mog protivnika, ali imitiraju pčelu. Morate da je izbacite, spremam se da serviram i ona imitira pčelu", izgovorio je Cicipas, a sudija mu je objasnio da će to učiniti ako ona ponovo uradi tako nešto. Po povratku na taj deo terena gospođa je podigla ruku i izvinjavala mu se...

BONUS VIDEO: