Šteta

RIVAL PRIŠAO NOVAKU, PA MU SVE PRIZNAO: Problem se pojavio pre nekoliko dana, nisam hteo ovako!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je rutinski prošao u treće kolo Sinsinatija, ali nije želeo da na ovaj način ode u narednu rundu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je za samo 46 minuta na terenu prošao dalje u treću rundu turnira u Sinsinatiju, ali nije mu bilo drago zbog toga! Razlog tako brzog prolaska dalje nije njegova igra već povreda rivala. Španac Alehandro Davidovič Fokina imao je problema sa leđima i zbog toga je morao na startu drugog seta da preda meč

Nakon toga se oglasio Srbin i istakao da su mu osećanja pomešana, iako je lepo što se posle dve godine izgnanstva vratio u Ameriku. I to sa pobedom!

"Lepo je vratiti se na tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja jer mi je rival predao u prvom meču drugog seta. Nadam se da će Alehandro brzo da se vrati na teren, da će da se oporavi od povrede donjeg dela leđa", istakao je Novak pa otkrio da mu je rival na mreži rekao šta je problem: "To mi je rekao na mreži. Počelo je juče i nadam se da će biti spreman za Njujork. Nije dobro ovo ni zbog publike, jer su gledaoci hteli da gledaju meč. Za mene je dobro da sam se vratio i nadam se da mogu da gradim svoju formu i da iz dana u dan podižem nivo", završio je Novak. 

Sledeći rival mu je Gael Monfis sa kojim će se sastati 19. put u karijeri, a termin nije dobar za nas koji gledamo u Srbiji. Neće taj duel početi pre 2:30 posle ponoći. 

BONUS VIDEO: