ZNA SE!

AMERI NAM OPET "ZAPRŽILI ČORBU" ZA NOLETA! Poznato kad Đoković igra, dobio JOŠ GORI termin

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković će u osmini finala Sinsinatija igrati u još gorem terminu za navijače u Srbiji nego na startu turnira.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju pošto mu je mladi Alehandro Davidovič Fokina predao duel posle prvog seta. Taman kada je Đoković hvatao ritam i dobio prvi deo igre 6:4, Španac je morao da se povuče zbog povrede i izdržao je svega šest minuta u drugom setu. Nije to način na koji je Đoković želeo da se plasira dalje, pa će tako skoro neumoran na svog sledećeg izazivača.

U pitanju je njegov stari znanac Gael Monfis sa kojim je prvi put igrao profesionalni meč još pre dve decenije. Odlično se poznaju i sledeći meč biće čak 19. koji igraju, a statistika je poražavajuća za Francuza i ne voli kada se izgovara glasno, pošto je Nole dobio svaki od prethodnih 18 duela.

Nadamo se da će tako biti i u Sinsinatiju, međutim organizatori ponovo nisu imali razumevanja za navijače u Srbiji, tako da je Novak Đoković dobio "još gori" termin nego protiv Fokine. Očekuje se da će Đoković i Monfis izaći na teren u noći između četvrtka i petka i to ne pre 2.30 iza ponoći. Naravno, to je idealan termin za sve u SAD i čini se da organizatori koriste veliku Noletovu popularnost u Sinsinatiju da rasprodaju večernji program.

Što se tiče Monfisa, on je napravio dva velika "reza" u dosadašnjem delu turnira pošto je prvo izbacio 13. nosioca Kamerona Norija (2:1), a zatim je bio bolji i od Aleksa de Minora (2:0), koji je samo nekoliko dana ranije igrao finale mastersa u Torontu gde je poražen od Janika Sinera.

BONUS VIDEO: