Tenis

NOVAK OSTAVIO "SUVENIR" MONFISU NA MAJICI! Oglasio se Francuz koji ima NAJGORI skor protiv Đokovića

Autor Marina Periškić

Gael Monfis poražen je u trećem kolu na turniru u Sinsinatiju od drugog reketa sveta Novaka Đokovića, a srpski teniser ostavio mu je "suvenir" na majici.

Izvor: Profimedia

Francuski teniser Gael Monfis poražen je u trećem kolu turnira u Sinsinatiju od Novaka Đokovića rezultatom 6:3, 6:2. Opirao se Francuz neko vreme, ali nije imao rešenje protiv drugog reketa sveta, pa se posle 68 minuta borbe "slomio" i završio svoje takmičenje. Ponovo je Novak matirao Monfisa i upisao svoju 19. pobedu protiv Gaela.

Zanimljiv porukom na društvenim mrežama Monfis se oprostio od turnira u Sinsinatiju i najavio povratak na teren na sledećem mastersu na US Openu: "Možda to nije bila partija kojoj sam se nadao protiv najboljeg (Novaka Đokovića), ali mi je ipak čast i zadovoljstvo suočiti se sa njim. Ipak, bila je to pozitivna nedelja. Odmaraću se da bih bio na vrhu na US Openu. Hvala vam puno na vašoj neverovatnoj podršci", napisao je na svom Tviter nalogu Monfis.

Sledeći put Gael mora da spremi bolju taktiku protiv Srbina, pogotovo ako se budu sastali na poslednjem ovogodišnjem grend slemu US Open, koji je na programu od 28. avgusta. Po završetku meča, Novak se našalio sa svojim rivalom, pa mu je na majici uz autogram napisao: "Žao mi je, ali mi nije žao" i dodao smajli, kao i broj #19 što označava broj Novakovih pobeda protiv njega.

BONUS VIDEO:

Influenser živeo jedan dan kao Novak Đoković
Izvor: YouTube/The Tennis Mentor