GOAT

NOVAK "LETI" PO AMERICI I NE PLANIRA DA STANE: Biću samo bolji, teram ih na moj tempo!

Autor Nikola Lalović

Novak je siguran u sebe i deluje sjajno u Americi. Samo nek potraje tako!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je nastavio da "leti" po Americi! Nakon što mu je Alehandro Davidović Fokina predao meč, Gaela Monfisa je porazio po 19. put, sada je savladao Tejlora Frica na domaćem terenu 6:0, 6:4. Meč je trajao svega 62 minuta, a srpski teniser je bio fantastično raspoložen posle pobede. 

"Naravno da pripremamo mečeve sa tim protivnikom na osnovu onih od ranije. Znam njegovu igru od pre, ali svaki meč je novi izazov, ovde se nismo sastajali i znao sam da će imati podršku publike. Igrao sam bez mane prvi set, u drugom sam mu predao brejk, kada sam bio u minusu 2:4 sam odigrao četiri stabilna gema i preokrenuo", ukratko je analizirao svoj meč najbolji teniser u istoriji. 

Naglasio je da posle dugog odmora radi na sebi, diže nivo forme u svakom trenutku i da je spreman da nastavi u tom ritmu. Uskoro počinje US Open, a Srbin će tamo pokušati da osvoji 24. grend slem titulu i da se ponovo popne na prvo mesto ATP liste.

"Da to je nešto na čemu radim svaki dan, dižem nivo svog tenisa za još malo, to se dešava tokom turnira, svaki dan se bolje osećam na terenu, nadam se da će se tako i nastaviti. Mislim da sam odigrao fenomenalan meč, prvi set savršen bez grešaka, čvrsto sa osnovne linije. Dao sam mu brejk u drugom setu, on je oživeo, posle toga sam ga naterao da bude u dugim razmenama, trudio sam se da diktiram tempo", naglasio je Novak na kraju. 

Sledeći meč u Sinsinatiju Novak Đokvoić igra u ponoć u noći između subote i nedelje kada će se sastati sa Nemcem Sašom Zverevom. Njegov najveći rival u ovom momentu Karlos Alkaraz je takođe u polufinalu, a njegov takmac biće Hubert Hurkač.

BONUS VIDEO: 

Influenser živeo jedan dan kao Novak Đoković
Izvor: YouTube/The Tennis Mentor