SJAJNO!

ALKARAZ U SUZAMA, A ONDA GA JE POGLEDAO NOVAK! Zbog reči koje mu je Đoković uputio aplaudira ceo stadion (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Veliki gest šampiona Novaka Đokovića koji je održao govor i posebno se osvrnuo na Karlosa Alkaraza.

Izvor: Twitter/TennisChanelli/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Sinsinati tako što je u finalu na neverovatan način savladao svog trenutno najvećeg rivala Karlosa Alkaraza. Mučila je vrućina Đokovića i delovalo je u jednom trenutku da će odustati, ali potom je usledio neverovatan preokret u verovatno najboljem meču 2023. godine. Na kraju, za bezmalo četiri sata, Novak Đoković je slavio 5:7, 7:6, 7:6 i na taj način je stigao do trećeg trofeja u Sinsinatiju.

Da bi došao do toga, morao je bukvalno da prođe kroz pakao, pošto Alkaraz nije odustajao i zakomplikovao je treći set u kome se vratio iz 3:5, sve do taj-brejka, pa je Đoković kroz pet meč-lopti morao da pobedi jednu od najslađih pobeda u karijeri i potom je proslavio kidanjem majice poput superheroja.

"Čoveče, dečko, pa ti se nikad ne predaješ. Gospode Bože! Volim to kod tebe, ali ponekad bih voleo da lakše odigraš neki poen. Španac nikad ne umire. Čuo sam to ili iskusio...", rekao je Novak Đoković posle meča kada je prvo pogledao u Karlos Alkaraza i čestitao mu na sjajnom meču.

Videlo se da se Karlos Alkaraz skroz slomio zbog poraza i da je hteo da zaplače, međutim "fora" koju je Novak Đoković izbacio tokom govora su ga oraspoložile i totalno promenil atmosferu. I to je samo jedan od dokaza zašto je najveći...

BONUS VIDEO: