BRAVO!

NOVAK NA KAMERI NAPISAO SAMO TRI REČI! Evo ko je ĐUŠKO kome je Đoković posvetio titulu u Sinsinatiju

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je čestitao rođendan svom mlađem bratu "Đušku", kako ga zove od milja.

Izvor: Tennis TV/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković slavio je prethodne noći u Sinsinatiju pošto je pobedio Karlosa Alkaraza za skoro četiri sata tenisa. Gledali smo neverovatan meč u kome je Đoković bukvalno uspeo da se "vrati iz mrtvih" i na kraju je uz krik slavio 5:7, 7:6, 7:6, zbog čega je rasplakao i Karlosa Alkaraza. Koliko je Đoković veliki najbolje se videlo jer je odmah ponudio reči utehe mladom Špancu, ali i po tome da i kada mu je "um pomućen" od adrenalina, ne zaboravlja najbliže.

Tako je Novak Đoković imao "zadatak" da posle pobede ostavi poruku na televizijskoj kameri, a i ovoga puta je bio veoma kreativan. Napisao je samo "Đuško, srećan rođendan", što je mnoge iznenadilo zbog toga što nisu znali ko je uopšte taj Đuško!? A nije teško shvatiti o kome se radi...

"Osećao sam jake emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođen Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put od kuće, to je nekad po više meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te veze sa porodicom", kazao je Novak Đoković dok se obraćao svom bratu Marku Đokoviću na centru terena i podizao treći pehar Sinsinatija u karijeri.

Marko Đoković je inače mlađi brat Novaka Đokovića i 20. avgusta je proslavio 32. rođendan. Poput najstarijeg brata, bavio se tenisom, ali je odustao u ranoj fazi karijere. Pored Marka, Novak ima i brata Đorđa koji je rođen 1995. godine.

Novak Đoković se zahvalio i publici koja je bila uz njega ceo turnir i davala mu neverovatnu podršku nakon što je ušao u SAD posle više od godinu dana. "Vi ste jedan od razloga zbog kojih igramo, 20 godina karijere i ovakvi momenti kroz koje prolazim su razlog zašto ostajem. Volim vas, vidimo se uskoro!", kazao je Nole i najavio tako US Open.


BONUS VIDEO: