HM!?

OVO JE SVIMA PROMAKLO U TV PRENOSU! Da je Novak uradio što i Alkaraz, rekli bi DIVLJAK! A svi su ćutali... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Karlos Alkaraz je imao izliv besa zbog izgubljenog seta i udarao je rukom po plastičnoj kutiji koja je bila do njega. Publika nije ni reč rekla, a čak su morali da mu zavijaju prst zbog povrede.

Izvor: Twitter/TennisTV/screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Karlosa Alkaraza u finalu Sinsinatija posle skoro četiri sata "ludog tenisa". Gledali smo strašan duel u kome je prvo delovalo da Nole neće moći da izdrži ni sat vremena zbog užasne vrućine, da bi se potom skroz konsolidovao i dobio sledeća dva seta protiv Španca. Imao je sve u svojim rukama Karlitos, ali je ipak igrao protiv najboljeg svih vremena koji je u drugom setu uspeo da vrati brejk, dođe do taj-brejka i tamo prvo izjednači rezultat. 

To je toliko iznerviralo Karlosa Alkaraza, inače jednog od najmirnijih tenisera, da je počeo da udara u plastičnu kutiju koja se nalazila pored njega. Mnogi to nisu primetili u televizijskom prenosu, tek u nekom od snimaka kasnije, dok se i Đoković skroz iznenadio pošto je za to vreme imao pauzu za toalet.


Kada se Đoković vratio, Alkaraz nije bio spreman da nastave meč, pošto mu se ukazivala pomoć. Nervozni momak iz Mursije nije u prvi mah ni primetio da je raskrvario prst, verovatno od adrenalina, tako da je vrlo kasno pozvao lekarski tim da ga zavije. Bilo je čak i krvi zbog toga što je Alkaraz iz sve snage udarao po plastičnoj kutiji pored svoje klupe, pokušavavši da izbije frustraciju usled toga što je "naleteo na zid" iz Beograda.


U trećem setu se nije predavao, ostavio je poslednji kap znoja u nadi da će zaustaviti Novaka Đokovića, ali ipak to nije bilo dovoljno. Otud i suze na kraju, pa nije iznenađenje što je Nole pokušavao da ga uteši, pokazavši još jednom da je veliki teniser i da su mu odnosi igrača na prvom mestu.

Ono što je isto tako zanimljivo je da publika uopšte nije zviždala Karlosu Alkarazu zbog izliva besa, a znamo da se svaki krik Novaka Đokovića preuveličava do te mere da mu skandiraju ružne stvari, govore mu da je divljak, nepristojan i tako dalje...

BONUS VIDEO: