DOKLE, ŽENO!

PLJUVALA SRBE, PA UDARILA NA NOVAKA! Poznata teniserka tvrdi da je NEREGULARNA pobeda: "Pogledajte Alkaraza!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je pobedio sasvim zasluženo, iako bivša teniserka i trener Serene Vilijams tvrdi da to nije bilo tako.

Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Sinsinati tako što je u finalu na neverovatan način pobedio Karlosa Alkaraza (5:7, 7:6, 7:6) i otvoreno priznao da je to bio jedan od njegovih najtežih mečeva u karijeri. Skoro četiri sata proveli su na terenu i ostavili su sve što imaju, međutim uprkos tome i dalje ima onih koji pokušavaju da pronađu detalj kojim će baciti senku na jedan od najboljih mečeva ove godine.

Tako se posle meča javila bivša australijska teniserka Rene Stabs od koje smo inače i navikli da stalno napada Đokovića. Pamtimo da ga je optuživala da lažira povrede i da "ima sindrom srpske žrtve", da je iznosila lažne podatke o gledanosti Australijan opena i šta još sve ne, dok je našla zamerku i na Noletovu pobedu u Sinsinatiju.

Dok su svi navijači oduševljeno pričali o nadljudskim naporima Đokovića i Alkaraza, Rene Stabs je istakla nezadovoljstvo što poen kojim je srpski teniser dobio meč nije ponovljen!? Ona je gledajući televizijski prenos procenila da bolje zna od sudije i kompjutera koji su zaduženi da reaguju ako loptica "okrzne mrežu" prilikom servisa, pa je tako "primetila" da je Alkaraz oštećen kada je Nole na drugi servis poslao bombu i naterao španskog tenisera da izbaci loptu u aut.

"Neverovatan meč! Neverovatno, ali sam isto tako veoma sigurna da je loptica dirala mrežu na meč-loptu. Poslušajte dobro zvuk i pogledajte reakciju Karlosa Alkaraza. Ne bih da oduzmem ništa od Novaka, kakav trud, ali je to baš bez veze ako je istina...", napisala je Rene Stabs posle meča i izazvala buru na društvenim mrežama.


Navijači su joj objasnili da tenis ne funkcioniše baš tako i da bi poen sigurno bio ponovljen da je "okrznula" mrežicu, čak znamo da je prethodnih dana bio problem zbog vetra i mašina se oglašavala i kada loptica projuri tik iznad, međutim izgleda da postoji uvek potreba da se umanji pobeda Novaka Đokovića. Ko zna šta bi bilo da je poput Karlosa Alkaraza lupao rukom po plastičnoj kutiji i rasekao prst, iako o tome danas niko ne priča jer je to uradio Španac.

BONUS VIDEO: