BLIZU JE

JAVIO SE NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER! Promenio je ploču - priča o ĐOKEMONU i zbog ovog podatka naziva Srbina najboljim ikada!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković uspeo je da osvoji najmanje tri titule na skoro svim Mastersima, fali mu još samo jedan...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković (36) osvojio je turnir u Sinsinatiju i to mu je 39. trofej sa Masters turnira. Skoro svaki od takmičenja iz serije 1000 osvojio je po tri puta, nedostaje mu samo jedan - u Monte Karlu. Zbog svega toga javio se njegov najveći hejter Ben Rotenberg.

Američki novinar odjednom je promenio ploču i ovog puta nije kritikovao niti izmišljao razne teorije zavere kao što to obično radi. Javio se na društvenim mrežama i objavio je titule koje je Nole osvajao na grend slemovima, Mastersima i Završnom mastersu i podsetio da mu fali još samo jedan trofej u Monte Karlu.

"Đokemon će za mene uvek biti Novakova ultimativna pobednička karta u debati za najboljeg ikada. Niko drugi nije uspeo da osvoji sve Masterse ni jedan put, Đoković obrće svoj treći krug", napisao je Rotenberg. Taj podatak možda i najbolje svedoči koliko je Novak veliki i zbog čega je po mnogima najbolji igrač svih vremena.

Primera radi Rafa Nadal nikada nije osvojio Masterse u Majamiju i Parizu, kao ni Završni masters na kom je dva puta igrao u finalima i izgubio od Rodžera i Novaka. Takođe, Federer nikada nije podigao pehare na Mastersima u Monte Karlu i Rimu.

BONUS VIDEO: