SJAJNO!

NOVAK REKAO "DOLAZIM", MISLILI LAŽE IH! Kamiondžije iz Srpske ostale u šoku, Nole nije mogao da stoji i ISPUNIO OBEĆANJE

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je ispunio obećanje braći Miodragović iz Banjaluke posle pobede u Sinsinatiju.

Izvor: Twitter/printscreen/@bogdan_zimonjic

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je prethodne noći Sinsinati pošto je u finalu pobedio Karlosa Alkaraza posle skoro četiri sata borbe. Nije se borio samo sa Karlitosom, nego i sa nesnosnom vrućinom u Ohaju, pa je prosto neverovatno kako je Nole na kraju uopšte mogao da stoji na nogama. A noć se za njega nije završila poslednjim poenom koji australijska teniserka pokušava da ospori, nego je tek počela...

Imao je medijske obaveze, kako na terenu, tako i u studiju, pa fotografisanje sa navijačima, sponzorima i ko zna šta još. Međutim, koliko god da je bio umoran, Novak Đoković je na kraju ispunio obećanje kamiondžijama koje su ga bodrile na meču u Sinsinatiju i potražio ih je kada se sve završilo.

O čemu se radi? Kada je Novak Đoković završio meč i kada se okončala ceremonija dodeljivanja pehara, dok je potpisivao autograme grupa momaka im je dobacivala. On ih je tada pogledao i rekao "vidimo se posle", a malo ko je u tom trenutku mogao da pomisli da će zapamtiti obećanje, kamoli da će ga ispuniti posle burne noći. Ipak, to je Novak Đoković koji je mnogo puta tokom svoje karijere pokazao da nije običan sportista.

Kada su ugledali Novaka, nisu mogli da veruju, hvalili su ga zbog sportskih i ljudskih osobina, a na kraju se Nole potpisao na kamion na kome je njegova fotografija. Kažu, urađena je za vreme US Opena 2019. godine, čuvenog sa kog je suspendovan jer je pogodio sutkinju.

"Za braću Miodragović. Hvala vam Čikago. Živela Srbija i Srpska", napisao je Đoković na kabini kamiona kojim će se braća iz Banjaluke dugo dičiti.

Pogledajte snimak!


BONUS VIDEO: