ZANIMLJIVO

"OSEĆAM SE KAO STARIJA GOSPOĐA"! Jelena Đoković se oglasila zbog Novaka - nasmejala sve, pa obrisala objavu

Autor Nemanja Stanojčić

Jelena Đoković oglasila se na društvenim mrežama posle Novakove pobede u Sinsinatiju.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković nastavlja da pokazuje svima da je daleko od odlaska u penziju. U finalu turnira u Sinsinatiju pobedio je Karlosa Alkaraza posle skoro četiri sata igre i tri dramatična seta. Bio je to njegov 39. trofej sa Masters turnira i najbolja moguća uvertira za predstojeći US open. Tim povodom oglasila se i njegova supruga Jelena.

Ona je na svom Instagram profilu imala zanimljivu objavu. "Uvek neka vrsta istorije se događa oko ovog čoveka. Osećam se kao starija gospođa. On pokušava da se predstavi kao novi mladić, ali ga istorija odaje", napisala je Jelena u šaljivom tonu. Potom je obrisala objavu, ali ne dovoljno brzo. Fanovi su uslikali tu poruku i brzo se proširila na društvenim mrežama.

Sada Novaka čeka brz predah i put u Njujork gde će krenuti sa pripremama za poslednji grend slem sezone. Želi da osvoji 24. grend slem trofej. Na tom putu mogao bi da mu stoji upravo Karlos Alkaraz. Njih dvojica biće na suprotnim stranama žreba što znači da pre finala ne mogu da se susretnu. Pogledajte njenu objavu:

Izvor: Printscreen/Instagram/JelenaDjokovicNDF

Ovako je izgledao meč:

BONUS VIDEO: