SJAJNO

NOVAČE, ŠTA TI JE TO U RUKAMA? Đokoviću ne treba reket da bi osvajao poene - može i sa TIGANJEM! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković ume da osvoji poen na terenu i kad ne drži reket u ruci...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković dominira na terenu i kad ne drži reket u rukama. Navikli smo svi da na taj način srpski as lomi protivnike, mada je on pokazao da ume to da radi i bez reketa. Čak i kada koristi kuhinjske elemente. Držao je metalnu špatulu i uspeo da osvoji poen. Zaista impresivno.

Pred početak US opena organizatori turnira organizovali su druženje sa decom, tradicionalni "Kids day" i Novak je bio jedan od igrača koji se našao na terenu sa njima. Napravio je pravi spektakl kada je odlupo da reket ostavi sa strane i da se posluži i kuhinjskim elementima. Nije mu ni to bio problem, pa je tako dobio velike aplauze sa tribina. Koristio je potom i tiganj, pa improvizovani znak "Stop", igrao je i sa parčetom drveta...

Oduševio je sve po ko zna koji put i pokazao da u odličnom raspoloženju dočekuje start turnira. Prvi meč igra u noći između ponedeljka i utorka, a žreb je bio povoljan, pa tako ima otvoren put ka finalu i borbi za 24. grend slem pehar. Doduše, moraće da vrati reket u ruke, bar na dve nedelje.

Izvor: Profimedia

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: