ZANIMLJIVO

ZAŠTO JELENA NIJE BILA U NOVAKOVOJ LOŽI? Mnogi se pitaju gde je - evo šta je RAZLOG odsustva!

Autor Nemanja Stanojčić

Jelena Đoković nije bila u Novakovoj loži za meč protiv Lasla Đerea, a otkriveno je i zašto.

Izvor: MN Press

Novak Đoković nastavio je put ka 24. grend slem trofeju. Posle velike borbe i preokreta uspeo je da pobedi sunarodnika Lasla Đerea (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3). Meč je trajao skoro četiri sata, a jedan detalj iz njegove lože mnogi su primetili. Tamo nije bilo Jelene Đoković.

Otac Srđan napustio je ložu u jednom trenutku meča, dok Jelena nije bila tu od samog početka. Zašto? Razlog je ubrzo otkriven. Njihova ćerka Tara slavi šesti rođendan danas, 2. septembra. Izvesno je da je zbog toga Jelena ostala sa njom, iako se nalazi u Americi. Bila je na meču protiv Zapate Miraljesa i oduševila je mnoge.

Posle svega toga i Novaku se žurilo, pošto je meč završen oko pola 2 po lokalnom vremenu. "Samo želim da se naspavam i da se odmorim. Da oporavim ovo telo od 36 godina", poručio je Đoković u izjavi na terenu i požurio kući. Inače, interesantno je da on nije u Njujorku, već u Nju Džersiju i tamo boravi u kući svog prijatelja, multimilijardera Gordona Julinga. Ovako je izgledala loža na meču Novaka i Đerea: