Ludaci!

HIT SNIMAK SA ĐOKOVIĆEVOG MEČA NA US OPENU: Na terenu GOAT, a na tribinama koze! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Sjajna atmosfera među navijačima Novaka Đokovića koji su bili jako kreativni.

Izvor: Twitter/usopen/screenshot

Novak Đoković prošao je u osminu finala posle prave drame protiv Lasla Đerea - 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3! Izgubio je dva seta, otišao u svlačionicu i razgovarao sam sa sobom,vikao je na Ivaniševića, morao da reaguje da izbace navijača koji ga je provocirao ali je na kraju stigao do pobede.

Srpski teniser još jednom pokazao je zašto je najbolji u istoriji - GOAT, a njegovi navijači upravo su to poručili sa tribina "Artur Eš" stadiona u Njujorku. Napravili su sjajnu atmosferu, a deo njih navukao je maske koze (goat) i priredio pravi šou. Pogledajte hit snimak sa tribina na meču Novaka Đokovića i Lasla Đerea:

Podsećamo, Novak Đoković je u prethodnim godinama potpuno obesmislio rasprave o najboljem teniseru svih vremena. Srpski sportista ima 23 grend slem titule - više od bilo kojeg konkurenta, a na njegov konto idu i rekordi poput broja nedelja na prvom mestu, osvojenih masters turnira ili broja godina koje je završio na čelu ATP liste. Do kraja karijere ostalo je da ostvari samo nekoliko ciljeva koji ostalima deluju potpuno nezamislivo!

Recimo, Novak Đoković bi mogao da postane prvi teniser u istoriji sa 400 nedelja na prvom mestu ATP liste! Takođe, mogao bi da sustigne rekord Margaret Kort sa 24 grend slem titule, uz napomenu da ona nije sve svoje trofeje osvojila u "Open eri". Osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama Novak bi imao praktično sve teniske trofeje u svom posedu, a osvajanjem Monte Karla napravio bi "krug" sa po tri pehara na svakom grend slemu i mastersu. Njegovi konkurenti to nisu uspeli nijednom da ostvare!

BONUS VIDEO: