Reakcija!

NOVAK SE OGLASIO ZBOG BORIŠE SIMANIĆA! Đoković okačio DVE fotografije i sklopljene ruke!

Autor Dušan Ninković

Vesti sa Filipina stigle su i do Novaka Đokovića, koji je poslao poruku podrške Boriši simaniću.

Izvor: Kurir/Dado Đilas/Printscreen/Eurosport

Strašne vesti koje su prethodnih dana stizale iz Manile sa Mundobasketa došle su i do Novaka Đokovića! Nakon udarca koji je dobio na meču protiv Južnog Sudana srpski reprezentativac Boriša Simanić hospitalizovan je na Filipinima, a nakon dve operacije njemu je izvađen bubreg - to je informacija koja je potresla košarkaški svet!

Najbolji srpski sportista svih vremena reagovao je na svom Instagram profilu, gde je podelio fotografiju Boriše Simanića, ali i trenutak u kojem ga Nuni Omot udara laktom u telo. Đoković je tagovao srpskog košarka, i uz to stavio emodži sklopljenih ruku koje simbolizuju molitvu.

Podsećamo, u međuvremenu se o situaciji oglasio afrički košarkaš, ali i Južni Sudan, koji je zatražio da se prekine sa rasizmom u ovom slučaju! Pogledajte Novakovu objavu:

Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

Podsećamo, Novak Đoković je ovih dana na drugom kraju sveta, pošto u Njujorku igra US open. Na poslednjem grend slem turniru u sezoni želi rekordnu 24. titulu sa najvećih takmičenja, a trenutno je u četvrtfinalu. U utorak uveče igraće protiv Amerikanca Tejlora Frica, za mesto među četiri najbolja na grend slemu.

BONUS VIDEO: