HMMM

ĐOKOVIĆA "NAMEŠTAJU" U NJUJORKU! Javio se čuveni Amerikanac - evo šta su organizatori uradili!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković igra protiv Tejlora Frica u dnevnom terminu, a Endi Rodik tvrdi da je to urađeno kako bi se odmoglo Srbinu.

Izvor: MN Press/Youtube/Overheard with Evan Smith/printscreen

Novak Đoković igraće u četvrtfinalu US opena protiv Tejlora Frica (Amerika). Za razliku od prethodna dva meča, ovaj duel igraće se na stadionu "Artur Eš" u dnevnom terminu po lokalnom vremenu i neće početi pre 14.30 časova po tamošnjem vremenu. Tamo je u ovom trenutku 31 stepen celzijusa i od 15 do 17 časova najavljuju da će biti 33 stepena. Izgleda da je to urađeno da se odmogne srpskom igraču.

Tako misli i čuveni američki teniser Endi Rodik. Jedan navijač se na društvenim mrežama žalio zbog toga što Fric nije stavljen u večernji termin, pa se onda javio nekadašnji prvi igrač sveta. "Uslovi za igru bolji su za njega tokom dana. Želi da bude što veća vrućina kako bi to uticalo na dešavanja. Teren je brži tokom dana, da bude ekstremno. Da sam na njegovom mestu radije bih igrao u momentima kada je vruće tokom dana", napisao je Rodik na Tviteru.

Pored Tejlora, Srbin će igrati i protiv američke publike koja će sigurno biti na strani domaćeg igrača. "Fric će imati podršku publike, očekivano je to, ipak se igra u Americi. Imaće trojicu Amerikanaca u četvrtfinalu, ranije su tu bili Sampras, Agasi, Konors i oni su postavili velike standarde. Siguran sam da će biti motivisan da pobedi u takvoj atmosferi", rekao je Novak pre meča.

Jedan Amerikanac sigurno će biti u polufinalu US opena pošto će boljeg iz meča Đoković-Fric sačekati pobednik duela Frensis Tijafo-Ben Šelton. Oni igraju poslednji meč na "Artur Eš" stadionu.

BONUS VIDEO: