FOTO

SKINULA NAOČARE, A SVI VEĆ ZNALI KO JE ONA! Lepotica prati Novaka, a nju prati 30 MILIONA na internetu!

Autor Mladen Šolak

Svi su gledali Emili Ratajovski na finalu US Opena.

Izvor: Profimedia/Al Bello

Američki model Emili Ratajkovski (32) jedna je od najvećih zvezda na velikom finalu US Opena Novak Đoković - Danil Medvedev u noći između nedelje i ponedelka prema vremenu u Srbiju. Ona je gledala meč iz lože u kojoj su je svi odmah prepoznali, mnogo pre nego je skinula naočare.

Kao i obično, svi su se okretali da vide jednu od najlepših žena sveta, koja na Instagramu ima čak 30 miliona pratilaca. Emili je poznati model i bivša glumica, koja se pojavljivala u filmovima i u TV spotovima poznatih bendova. Pogledajte kako je pratila veliki teniski meč - poslednje grend slem finale u 2023. godini:

Njen privatni život privlačio je veliku pažnju prošle godine, kada se razvela od bivšeg muža Sebastijana Ber Meklarda, sa kojim ima sina, rođenog u martu 2021. godine. U javnost su isplivali detalji njihovog ružnog razlaza, a nakon te epizode dovođena je u vezu sa nizom poznatih muškaraca. Između ostalog, pisano je i da je u vezi sa Bredom Pitom.

Američki glumac takođe je ove godine bio "zvezda" jednog od Novakovih mečeva, u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza, kada se pojavio "mlađi nego ikad". Ovog puta, Bred nije tu, al je na tribinama bilo mnogo holivudskih zvezda. Uostalom, jedan Oskarovac sedeo je baš kraj Đokovićevih roditelja.