SLOMIO SE!

OVO NIKAD NISAM DOŽIVEO! Novaku oči pune SUZA, pucao mu glas: Jedan od NAJLEPŠIH trenutaka u životu!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković vrlo emotivno je proživeo doček na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu i priznaje da mu je to jedan od najlepših trenutaka u životu.

Izvor: RTS/screenshot

Košarkaši, basketaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu povodom medalja i titula koje su osvojili u prethodne dve nedelje, a utisak je da je sve najemotivnije prošao Nole. Nije mogao da obuzda emocije kada se popeo na balkon i zajedno sa našim sportistima čuo podršku navijača, tako da je briznuo u plač i pokazao još jednom koliko mu na kraju najviše znači podrška srpskog naroda.

"Najemotivniji doček. Prvi je bio kada sam osvojio Vimbldon 2011. godine i postao prvi na svetu, bio sam sa svima koji su doprineli tom uspehu i proradile su emocije, ovako nešto nikada nisam doživeo i nikada verovatno neću", drhtao je glas Novaku dok je posle dočeka na balkonu davao izjavu za RTS.

"Bio sam na pozornici sa šampionima iz drugog sporta, ljudima kojima se beskrajno divim, koje poštujem, podržavam i pamtiću to celog života. Takođe, tu je i pesma Beogradskog sindikata koja je posvećena meni, a oni su je pevali i to me je duboko dodirnulo. Jedan od najlepših trenutaka u mom životu", naglasio je Novak Đoković koji je poseban govor tokom dočeka na balkonu imao za košarkaša Borišu Simanića koji je zbog jakog udarca na Mundobasketu izgubio bubreg.

Novak Đoković imao je posebnu poruku i za sve navijače koji su došli da ih pozdrave u velikom broju, osvrnuvši se na komentar da ga publika voli ne samo zbog sportskih rezultata - nego i stavova.

"Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikada ne odustaje, pre nekoliko godina sam čuo da je Beograd koji je 47 ili 49 puta u svojoj istoriji srušen i opet izgrađen, a taj duh se oseća, oseća se sa mladim ljudima, njihov ponos, oseća se njihova povezanost sa sportistima, a sportisti su najveći ambasadori naše zemlje. Nama je privilegija da predstavljamo našu zemlju, gde god da smo u svetu. Hvala svim ljudima na strasti koju osećamo. Slava Bogu!", zaključio je Đoković.

Posle dočeka na balkonu, srpski sportisti su otišli u jedan prestonički restoran gde su uživali do duboko u noć, a pridružile su im se i supruge, prijatelji, rodbina, dok je sve iznenadio i dolazak srpskog košarkaša Nikole Jokića koji je tako pokazao da iako nije igrao na Mundobasketu, ipak ostaje uz ekipu.

BONUS VIDEO: