Tenis

"NOVAČE, KAKAV SI TI ŠAMPION? RUGAO SI SE MOM SINU!" Amerikanci Đokoviću još nisu oprostili - novi napad na najvećeg!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je ponovo u centru pažnje zbog gesta na kraju polufinala US Opena.

Izvor: Profimedia

Ne smiruje se bura oko proslave Novaka Đokovića nakon pobede u polufinalu US Opena! Srpski teniser je osvojio svoj četvrti US Open i 24. grend slem u karijeri u Njujorku, a u polufinalu je savladao mladog Amerikanca Bena Šeltona. Kada se meč završio proslavio je tako što je imitirao lomljenje telefona

To je proslava koju je imao Ben Šelton kada je pobedio Frensisa Tijafoa u četvrtfinalu, a sada se otac Bena Šeltona Brajan oglasio i napao Đokovića! 

"Novak toliko želi da ga vole... Želeo je da se naruga Benu na kraju meča. Nije to on uradio da bi kopirao Bena, to je uradio da mu se naruga. A to nije lepo kada dolazi od jednog tako velikog šampiona", rekao je Brajan Šelton.

Prava bura se digla nakon tog meča oko ove proslave, a o tome se odmah oglasio i najbolji teniser na svetu. "Obožavam Benovo slavlje. Pomislio sam da je jako originalno i iskopirao sam ga, ukrao sam mu slavlje", rekao je on. 

Oglasio se o ovome i Ben Šelton, kome je polufinale US Opena za sada ubedljivo najveći uspeh u karijeri. "Ne sviđa mi se kada mi na duštvenim mrežama govore kako kako mogu, a kako ne mogu da slavim. Ako pobedite zaslužujete da radite šta god želite. Kao dete uvek sam smatrao da je imitacija najveće moguće laskanje", rekao je on.

BONUS VIDEO: