Pevaj Srbijo!

GRMI "MARŠ NA DRINU", A KRIVAC JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Zapevao usred Španije, sve zbog Srbije i zlata! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je javno rekao da mu je sada do kraja sezone cilj da sa Srbijom osvoji Dejvis kup, a i na ovom videu se vidi koliko mu nastup za nacionalni tim znači.

Izvor: Instagram/screenshot/teniski.savez.srbije

Novak Đoković i Srbija su spremni za poslednji meč grupne faze finala Dejvis Kupa. Naši teniseri su u prvom okršaju savladali Južnu Koreju sa 3:0, a onda im se pridružio najbolji teniser sveta i uz njegovu pomoć su dobili Špance 3:0. Sada je na redu meč za prvo mestu u kome će se sastati sa takođe neporaženom selekcijom Češke

Pred meč smo videli da u timu vlada sjajno raspoloženje, a Novak Đoković je vodio pesmu u svlačionici! Nekoliko sati pred početak mečeva protiv Čeha pevao se "Marš na Drinu" u svlačionici Srbije! 

Ovaj meč bi trebalo da bude na programu od 15:00 časova kada bi na programu trebalo da bude prvi singl dana. Zatim će se igrati i drugi singl meč, a sve će biti završeno dublom. Pogledajte kako naši teniseri pevaju "Marš na Drinu" u svlačionici:

Selektor Viktor Troicki za ovaj meč osim Novaka Đokovića može da računa na Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i specijalistu za dubl Nikolu Ćaćića. Sa druge strane igraju 119. na svetu Tomaš Mahač, 149. na ATP listi Jirži Lehečka, kao i 151. na listi Jakub Menšik. Njihov specijalista za dubl je Adam Pavlašek, 57. dubl igrač sveta.

BONUS VIDEO: