Strašno

"NAĆI ĆU TE I SILOVATI TI MAJKU PRED OČIMA!" Srpska teniserka objavila GROZNE PORUKE, dobija i pretnje SMRĆU!

Autor Nikola Lalović

Srpska teniserka Natalija Stevanović objavila je na stotine užasnih poruka koje je dobila nakon poraza u Meksiku.

Izvor: Profimedia

Užasne stvari je doživela Natalija Stevanović nakon poraza u kvalifikacijama za turnir u Gvadalahari u Meksiku. Srpkinja koja je ove sezone zablistala na Vimbldonu je poražena od Amerikanke Marije Mateas 6:3, 7:5. Vodila je Natalija 5:2 u drugom setu, ali ga je na kraju izgubila a onda su krenule uvrede!

"Šta da kažem posle ovoga? Da li bi trebalo da se zabrinem za svoj život samo zato što sam izgubila nakon povrede? Sportisti daju sve od sebe na terenu i ova vrsta pretećih poruka je nešto previše ozbiljno. Pišem ovo prvi put jer sam umorna od dobijanja ovakvih poruka čak i posle pobeda", napisala je Natalija, a uz to postavila brojne skrinšotove poruka koje je dobijala. 

U komentar na njene objave na instagramu ljudi su stavljali emotikone na kojima stoji izmet, pisali "ti nisi profesionalna teniserka, ti si smešna", poručivali da "ne treba više da igraš tenis", govorili da je ona "smeće", a jedan komentar kaže i "čekamo te da ti j*bemo mater"... Poruke u inboksu na instagramu još su strašnije...

"Pažljivo pročitaj ovu poruku smeće jedno bezobrazno! 5:2 u drugom setu, a na kraju 5:7... Dvostruke u svim bitnim trenucima. Dakle ja ću te naći i naj*bati ti se majke! Naći ću te, silovaću i razrezati u komade p*čka ti materina lopovska retardirana! Nisu ovo prazne priče. Naći ću te veruj mi pa ću ti silovati majku ispred tvojih očiju! J*bem li ti dete mrtvo u usta! Naći ću te p*čka ti materina lopovska. Protiv 350. igračice sveta ti pušiš k*rac! J*bem li ti dete mrtvo! Moj glavni cilj je da te maknem sa ovog sveta", napisao je anonimni pošiljalac sa očigledno lažnog profila.  Pogledajte poruke koje je dobijala srpska teniserka:

Sa jednog od profila došla je i ova poruka: "J*bem li ti mrtvu majku u grobu, j*bem ti poreklo što imaš k*rvo jedna! J*bem ti utrobu majčinu, od raka ti se svi osušili, dabogda kičmu slomila", a Natalija je samo napisala da takvih poruka ima još jako puno...

Nije ovo prvi put da se teniserke žale na ovakav tretman. Skoro sve teniserke koje igraju na visokom nivou su pričale kako su na društvenim mrežama posle poraza, ali i posle pobeda, dobijale ovakve pretnje. VTA očigledno nešto mora da učini i to što pre, pre nego što se desi nešto tragično. 

BONUS VIDEO: