Tu je

FOTO: NOVAK NIJE SKIDAO OČI SA NJE: Jelena izašla na binu, muž stigao iz Španije zbog ovoga! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je požurio da se vrati iz Španije u Beograd kako bi mogao da sluša svoju suprugu kako drži predavanje na premijeri filma Gabora Matea.

Izvor: Mondo

Novak Đoković je požurio da se vrati u Beograd! Najbolji teniser svih vremena prvo je osvojio svoj četvrti US Open tj. 24. grend slem pehar u karijeri, a onda je na kratko boravio u Beogradu. Stigao je kako bi mu bio priređen doček zajedno sa srebrnim košarkašima, a onda je zbog domovine morao u Španiju.

Odleteo je u Valensiju gde je u "La Fonteti" igrao za Dejvis kuptim Srbije u mečevima grupne faze sa Španijom i Češkom, a potom se ekspresno vratio u Beograd. Zatekli smo ga na premijeri filma "Mudrost traume"

U okviru događaja koji je organizovala njegova fondacija na čelu sa suprugom Jelenom prikazan je film ovaj film kanadsko-mađarskog psihoterapeuta i pisca jevrejskog porekla. U Srbiji su mu prevedene knjige "Rasuti umovi", "Kada telo kaže ne" i "U svetu gladnog duha" u izdanju "Kontrasta", a on se bavi uglavnom traumama preživljenim u ranom detinjstvu.

Osim projekcije samog filma na događaju fondacije "Novak Đoković" bilo je i mnogo panel diskusija, a jedan od govora držala je i Jelena Đoković. Dok je ona iznosila mišljenje na zadatu temu u publici je jedan od najzainteresovanijih bio upravo Novak Đoković. Pogledajtze kako je to izgledalo: 

BONUS VIDEO: