Tako je!

NEVIĐENI SNIMAK NOVAKA U NJUJORKU Đoković deli poklone, a Amerikanci oduševljeni! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena i najbolji srpski sportista Novak Đoković održao obećanje koje je dao u prolazu.

Izvor: Profimedia/UPI

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno je u Njujorku osvojio 24. grend slem titulu. Četvrti trijumf na US openu doneo mu je rezultat koji će teško oboriti njegov najveći konkurent Rafael Nadal, pošto mu sada nedostaju dve velike titule da bi se izjednačio sa Srbinom. Ipak, podizanje pehara nije jedina stvar zbog koje je Novak Đoković najveći ikad - pitajte za to njegove kolege ili objektivne navijače.

Dečak Oliver Zinaja, mladi američki teniser poreklom sa Balkana, pohvalio se na svom Instagram profilu snimcima na kojima je u društvu najboljeg srpskog sportiste. Oliver i jedna devojčica zajedno su bili deo ceremonije na kojoj je Novaku dodeljen trofej koji je osvojio, a zatim su iza kulisa sačekali Đokovića, koji im je podelio poklone!

Oliver je upitao Novaka da li može da dobije patike, a Đoković je tom prilikom bio široke ruke - poklonio je talentovanim teniserima opremu koju je potpisao, a tu su bile i majice na kojima se našao autogram najboljeg svih vremena. Ovaj potez oduševio je dešava i devojčicu, ali i sve navijače Novaka Đokovića širom sveta. Pogledajte detalje:

Podsećamo, Novak Đoković je sa US opena ekspresno doputovao u Srbiju gde je bio deo dočeka srebrnih košarkaša, a zatim se preselio u Španiju gde je sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije igrao grupnu fazu tog takmičenja. Do kraja sezone ga čeka jedna malo duža pauza, pa krajem oktobra povratak na teren - prvo u Parizu, zatim u Torinu i na kraju u Malagi, gde će sa Srbijom igrati za trofej u Dejvis kupu!

BONUS VIDEO: