Druže se!

NOVAK ĐOKOVIĆ UPOZNAO "ROĐAKA" NA KOSMAJU! Odmara u Srbiji, a ovaj snimak je hit među fanovima! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski sportista Novak Đoković u svojoj zemlji odmara od napornih turnira, a vreme provodi u prirodi.

Izvor: Twitter/NDjokofan/printscreen

Buran deo sezone je iza Novaka Đokovića - osvajanje 24. grend slema na US openu, dolazak u Beograd na doček, pa Dejvis kup u Španiji i onda malo zasluženog odmora. Najbolji srpski sportista odmaraće sve do kraja oktobra kada ga čeka nastup na mastersu u Parizu, a do tada ima sasvim dovoljno vremena da napuni baterije. Odlučio je da to uradi u Srbiji, pa su se na društvenim mrežama pojavili snimci i fotografije sa Kosmaja, gde je Novak Đoković vreme provodio u prirodi...

Navijačima najboljeg tenisera svih vremena posebno je u oči upao snimak na kojem se vidi kako se Novak Đoković igra sa kozom, a simbolika je i više nego jasna! Časlav, kako glasi ime životinje sa kojom se igrao najbolji srpski sportista, predstavlja i njegovu dominaciju u svetskom tenisu tokom skoro dve decenije!

Inače, domaćini Novaka Đokovića na Kosmaju bili su oduševljeni posetom. "Bila nam je velika čast ugostiti ovog velikana Srbije! Ponos našeg naroda, promoter dobrote, skromnosti i pozitivne energije, dokaz da veliki ljudi mogu ostati verni svome narodu i svojim korenima. Zahvaljujemo se na pruženoj prilici da provedemo vreme sa ovakvim čovekom", navodi se u objavi koju su podelili na svojim društvenim mrežama. Pogledajte kako se proveo Novak:

Druženje Novaka Đokovića sa kozom oduševilo je njegove fanove, pošto su svi redom zaključili da su oni rođaci. To nije ništa neumesno, a povezanost dolazi od engleske reči za kozu koja se često koristi i u sportskim krugovima.

Skraćenica GOAT znači "Greatest of all time", odnosno "Najbolji svih vremena", a to je titula koju Novak Đoković sasvim zasluženo nosi. Takođe, koza se na engleskom kaže upravo goat, pa ćete simbol ove životinje često videti pored imena najboljih sportista svih vremena poput Majkla Džordana, Toma Brejdija, Juseina Bolta, Lionela Mesija, Novaka Đokovića...

BONUS VIDEO: