Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ ODMAH OTIŠAO IZ SRBIJE Oglasio se sa dve reči: NAVIJTE ALARME!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković stigao je i oglasio se na Instagramu.

Izvor: Instagram/djokernole

Novak Đoković doputovao je u Rim, gde će učestvovati na turniru Rajder kup, ali ne u tenisu. U pitanju je takmičenje u golfu, u kojem će osim srpskog tenisera igrati i slavni bivši fudbaler Garet Bejl. Njih dvojica učestvovaće u sredu u takmičenju u Marko Simone Golf klubu i biće to najava turnira koji će početi dva dana kasnije.

Uz njih dvojicu, biće tu i čuveni Ukrajinac Andrej Ševčenko, vozač Formule 1 Karlos Sainc, bivši NFL šampion Viktor Kruz... Naravno, Novak će imati težak zadatak da se suoči sa Bejlom, koji je u pojedinim momentima svoje velike karijere bio češće viđan na golf-terenima, nego na fudbalskom travnjaku. "Rajder kup je poseban događaj", rekao je Bejl u najavi turnira.

Đoković jedva čeka da sve doživi i da zaigra u timu sa Kipom Popertom, svetskim "Brojem jedan" među golferima sa invaliditetom. "Ne mogu da dočekam da u Rimu iskusim neverovatnu atmosferu Rajder kupa, koja je postala legendarna. Biće to fantastičan test za moje znanje golfa u tandemu sa parnterom Kipom. Biće to spektakl za navijače", rekao je Novak. "Navijte alarme", napisao je na Instagramu.

Đoković posle napornog kraja avgusta i početka septembra pred sobom ima nekoliko nedelja za odmor i za trening, a sledeći put biće na terenu na Mastersu u Parizu, u dvorani Bersi.