Tenis

GORAN IVANIŠEVIĆ OPERISAN: Đokovićev trener se oglasio iz kreveta i otkrio kako je!

Autor Marina Periškić

Trener Novaka Đokovića se javio posle operacije i rekao kako se oseća.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Hrvatski trener Goran Ivanišević oglasio se posle operacije kolena, koja je bila zakazana posle US Opena na kom je pomogao najboljem  teniseru sveta Novaku Đokoviću da dođe do 24. grend slem titule u karijeri. Goran je bio uz Novaka u najtežim trenucima njegove karijere, pa je zasluženo jedan od najvažnijih i najzaslužnijih u timu srpskog tenisera.

Ivanišević se oglasio fotografijom iz bolničkog kreveta na Instagramu posle operacije i poručio da je zahvat prošao dobro. "Veliko hvala doktoru Jeleču i celom timu Specijalne bolnice Sveta Katarina, uključujući mog prijatelja dr. Primorca. Osećao sam se kao kod kuće, hvala", napisao je Hrvat.

Goran Ivanišević je osvojio Vimbldon 2001. i Dejvis kup 2005. godine sa reprezentacijom Hrvatske. Posle velike igračke karijere, trenersku je počeo 2013. godine, kada je počeo da radi sa Marinom Čilićem, a krajem juna 2019. godine Ivanišević se priključio stručnom štabu Novaka Đokovića, pred početak turnira u Vimbldonu i do danas je član tima srpskog asa.

Izvor: Printscreen / Instagram /@goranivanisevicofficial

BONUS VIDEO:

Goran Ivanišević psuje na konferenciji
Izvor: YouTube/Sportska sećanja