Tenis

GOTOVO! VRELA MANEKENKA OSTAVILA DIMITROVA: Šetao Šarapovu i poznate pevačice, sad ga Rumunka otkačila! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Kraj ljubavne sage koja je bila u centru pažnje dugo! Da li je Dimitrov nešto skrivio ne zna se, ali Genea mu je poslala poruku.

Izvor: Instagram/officialmadalinaghenea/MONDO/Stefan Stojanović /SK2/Screenshot

Gotovo je! Jedan od najvećih zavodnika svetskog sporta Grigor Dimitrov više nije sa prelepom manekenkom Madalinom Geneom. Ova 36-godišnja lepotica je dugo bila zaljubljena u 32-godišnjeg bugarskog tenisera, ali sada je očigledno toj vezi kraj. 

Izbrisali su zajedničke slike sa društvenih mreža, a dan nakon toga su mediji počeli da pbruje o raskidu. Oglasila se i Genea zanimljivom porukom. "Lišiti se privremene zabave kako biste izgradili trajnu stabilnost nije gubitak", napisala je ona na instagramu i tako "potkačila" Dimitrova. 

S obzirom na buran ljubavni život Grigora Dimitrova verovatno se na to odnosila ova opaska. Poznato je da je Dimitrov bio u vezi sa mnogim lepoticama, između ostalog i sa pevačicom Nikol Šercinger. Pogledajte kako izgleda lepa Rumunka: 

Genera i Dimitrov su prošle godine proglašei "parom godine", a Rumunku smo redovno viđali na turnirima kako prati Bugarina. Sada je Grigor u sjajnoj formi i vratio se u prvih 20 na svetu. Sada je ponovo sam, a videćemo da li će mu i sledeća devojka biti lepotica poput Marije Šarapove za koju se priča da je takođe bila u vezi sa njim.

BONUS VIDEO: