JAVIO SE

PRESTANITE DA KRIVITE MOJU DEVOJKU! "Novi Đoković" brani LEPOTICU - starija je od njega i bila je verena za fudbalera!

Autor Nemanja Stanojčić

Holger Rune je u lošoj formi u poslednje vreme, a zapušio je usta svima koji za to krive njegovu devojku Karolin Donzelu.

Izvor: Instagram/screenshot/carolinedonzella/hogerrune

Holger Rune (20) je u krizi, ne može nikoga da pobedi. Još od četvrtfinala Vimbldona, kada je izgubio od Karlosa Alkaraza, ima velike probleme. Od tog susreta je na turnirima u Torontu, Sinsinatiju, US openu, Pekingu, Šangaju i Stokholmu svuda ispadao na samom startu. Jedino je u Pekingu preskočio prvu prepreku, pa ispao u narednoj rundi.

Zbog svega toga počele su razne spekulacije, a pojedini tvrde da je razlog loše igre privatni život, odnosno veza sa Karolin Donzelom (26). Kada je čuo za to, žestoko se iznervirao. "Karolin nema nikakve veze sa mojim lošim igrama. To je samo i isključivo moja odgovornost. Ljudi vole da gledaju te druge faktore i da krive druge, ali sam samo ja odgovoran", rekao je Rune za "Ekspresen".

Ko je Karolin Donzela? Ona i dalje studira, na univerzitetu u Monaku i bavi se modelingom. Ona je poznata u svetu fudbala, jer je bila verena za fudbalera. U pitanju je Andrea Petanja (28), italijanski napadač koji trenutno igra za Kaljari. Rođena je u Đenovi (Italija) 1997. godine i dosta je aktivna na Instagramu gde ima preko 90.000 pratilaca. Mnogi tvrde da je zbog nje došlo do pada u igri Danca, a ostaje da se vidi hoće li nešto u tome uspeti da promeni Boris Beker koji je počeo da radi sa njim. Inače, njegov nadimak je "Novi Đoković"...

Inače, Rune je još jedan od tenisera koji je na udaru zbog ljubavnog života. Pre njega na udaru su se našli Stefanos Cicipas zbog Paule Badose i Mateo Beretini zbog Melise Sato. I Grk i Italijan doživeli su pad forme posle objava o privatnom životu.

BONUS VIDEO: