Tenis

POBEDIO NOVAKA USRED BG, KAO I CELU "VELIKU ČETVORKU"! Hit reakcija tenisera: J****e, želim to da vidim!

Autor Marina Periškić

Andrej Rubljov odneo je sve pohvale na gostovanju kod poznatog američkog novinara Kristofera Jubenksa.

Izvor: Profimedia

Američki teniser Kristofer Jubenks je u svojoj novoj emisiji ugostio trojicu poznatih igrača sa ATP tura. Deo jednog tizera iz emisije izašao je javnost, nakon čega svi sa nestrpljenjem očekuju njeno emitovanje. Gosti Jubenksa su bili Andrej Rubljov, Dijego Švarcman i Jan-Lenard Štruf koji su otkrili zanimljive detalje gledaocima, a jedan je posebno oduševio sve.

Svu pažnju odneo je Andrej Rubljov koji je po statistici i te kako oduševlo sve ljubitelje tenisa, jer je on upisao pobede protiv svakog iz velike četvorke koju čine Novak ĐokovićRafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Mari. Na ovaj podatak nisu ostali imuni ni sagovornici koji su sedeli u društvu Rusa. 

Švarcman je upitao Rubljova da li je pobedio Noleta, na šta mu je teniser odgovorio da je pobedio jednom Novaka u finalu na Srbija opena u Beogradu (6:2, 6:7, 6:0). Nadovezao se Argentinac i pitao za duel sa Nadalom i Federerom, gde je Rus takođe potvrdio da ima pobedu protiv Nadala, kao i Rodžera u Sinsinatiju za četvrtfinale (6:3, 6:4). Nije mogao da veruje Švarcman, pa je sve to Rubljov potvrdio kada je otkrio da je pobedio svu trojicu i Endija Mareja. Zatim se usledila hit reakcija Švarcamana kada je izgovorio samo: Je***e, želim to da vidim! Ceo razgovor možete pogledati ovde:

BONUS VIDEO: