Majstore!

SKLANJAJ SE KO MOŽE, VRATIO SE NOVAK! Najveći ikad na terenu gde ga nisu očekivali - ali i tu GAZI rivale!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je u paru sa sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem uspeo da prođe u narednu rundu turnira u Parizu!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković se vratio na teren posle mesec i po dana i oduvao rivale! U meču prvog kola muškog dubla u Parizu u paru sa Miomirom Kecmanovićem došao je do pobede nad parom Gonzalo Eskobar - Aleksandr Nadovjesov 6:4, 6:2. 

Najbolji teniser sveta je u Parizu odlučio da nastupi u dve konkurencije i dok ga u sredu očekuje meč drugog kola muškog singla u kome će se sastati sa Špancem Alehandrom Davidovičem-Fokinom sada je u dublu startovao silovito. 

Iako je malo ko očekivao da će se na jednom od poslednjih turnira sezone Novak pojaviti u dubl konkurenciji on je odlučio da zajedno sa Kecmanovićem zaigra, a sada je pokazao da i u toj konkurenciji ima ozbiljan kvalitet. Sve je počelo brejkom srpskog para u prvom gemu meča sa kazahstansko-kolumbijskom kombinacijom, a drugi brejk je stigao u petom gemu. Ipak uspeli su Nadovjesov i Eskobar da uzvrate u narednom, da vrate jedan brejk, ali je to bilo sve. 

U drugom setu nije bilo šanse za rivale, Novak i Miomir su lako mogli da pobede i sa nulom, ali su ipak dobrim servisima Kazahstanca nekako "iščupali" ta dva gema Nadovjesov i Eskobar. U narednom kolu Đoković i Kecmanović za dva dana igraju sa indijsko-australijskim parom Rohan Bopana - Metju Ebden

BONUS VIDEO: