TENISKI SUPERSTAR TUKAO DEVOJKU, SAD MORA DA PLATI: Sud ga proglasio krivim i odrezao mu PAPRENU kaznu!

Aleksander Zverev je proglašen krivim za zlostavljanje bivše devojke Brende Patee.

Profimedia

Jedan od najboljih tenisera današnjice Aleksander Zverev je osuđen zbog nasilja nad bivšom devojkom! Sud u Berlinu je proglasio Zvereva krivim za nasilje nad Brendom Pateom, bivšom devojkom sa kojom nemački teniser ima i ćerku. 

Trenutno deveti reket sveta je kažnjen papreno i moraće da plati 450.000 evra, a za sada je navodno nateran da to isplati u 90 mesečnih rata. Ipak, nije ovde sve gotovo. On se žalio na odluku suda i ostaje da se vidi da li će uspeti da ublaži svoju kaznu. 

Nemački teniser je od strane bivše devojke optužen da ju je tukao 2020. godine, a ovo nije prvi put da je suočen sa takvim navodima. I Olga Šaripova, još jedna njegova bivša, se oglasila i javno optužila Nemca da ju je fizički zlostavljao. Ipak, pravni tim koji je angažovao Zverev ističe da suđenje nije bilo pravedno.

"Procedura je bila skandalozna, nema ni govora o fer i ustavnoj proceduri. Gospodin Zverev je odbio sve optužbe koje su podignute protiv njega", navodi se u saopštenju pravnog tima Aleksandra Zvereva. Ovo je Brenda Patea:

Zverev je osvojio zlato na Olimpiskim igrama u Tokiju, a u karijeri je dva puta uzimao završni masters sezone. Na grend slemovima je najviše stigao na US Openu 2020. godine kada je poražen u finalu, a u junu prošle godine je bio drugi na ATP listi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVAK EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Borio sam se protiv DEMONA i Zvereva! Nisam siguran da je nastavak sezone realan!  Kurir