HIT

ZVALA NOVAKA "PLAČLJIVKO", A ONDA JE ZAUSTAVILA POLICIJA: Najlepša teniserka je ovako morala da se "vadi"! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kanađanka je morala da "dokaže" da je teniserka na carini u Nemačkoj.

Izvor: MN Press/Instagram/geniebouchard

Kanadska teniserka Judžini Bušar (29), koja važi za jednu od najlepših u svetu sporta, imala je mnogo pehova sa povredama poslednjih godina. Finalistkinja Vimbldona iz 2014. godine i nekada peta teniserka sveta danas zauzima tek 266. mesto na VTA listi i pokušava da se vrati na stare staze, tako da je sada čeka učešće na jednom turniru u Španiji.

Međutim, kako već dugo nije u fokusu javnosti, mnogi su zaboravili na nju. Tako je Bušarovu, koja ima skoro tri miliona pratilaca na Instagramu, zaustavio carinik u Nemačkoj i raspitivao se zbog čega uopšte ide u Španiju. Ona je objasila da je teniserka, a pošto policajac nije naročito upućen u sport, morala je da se "posluži" i Novakom Đokovićem kako bi objasnila od čega zarađuje za život.

"Bila sam na carini u Nemačkoj i kada sam rekla policajcu da nastavljam ka Španiji da bih igrala teniski turnir, on me pita: "A, ti si profesionalac? Kao Novak Đoković?". Da, gospodine, baš kao on", napisala je Kanađanka na Tviteru, koju su pratioci podsetili da su Nole i ona 2014. godine oboje bili finalisti Vimbldona, samo što je Srbin tada pobedio.

Bila je to sezona velikog uspona Bušar, pošto je igrala i polufinala Australijan opena i Rolan Garosa, dok je na US Openu bila u četvrtoj rundi, međutim nikada više nije ponovila te uspehe. Ipak, iako je daleko od vrhunskog tenisa, znala je kako da unovči svoj izgled, ali i da postane poznata po prozivkama. Tako je pre nekoliko godina i Novaka nazvala "plačljivko", da bi sada koristila njegovo ime da "prođe" carinu.

BONUS VIDEO: