HMMM

PROTIV OVOGA SE NOVAK BORI! Rubljov igra protiv Đokovića i ŽALI se zbog jednog detalja: "Ne znam ni kad ću da legnem"

Autor Nemanja Stanojčić

Andrej Rubljov bio je nezadovoljan rasporedom na turniru u Parizu.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Andrej Rubljov igraće protiv Novaka Đokovića u polufinalu Mastersa u Parizu. Ruski teniser pobedu u četvrtfinalu obezbedio je oko jedan čas posle ponoći i sa srpskim asom igraće oko 17 časova za prolaz u finale. Po završetku meča sa Aleksom De Minorom i tri seta uspeo je da se nasmeje iako je jasno bilo da je nezadovoljan rasporedom.

"Prvo moram da večeram, pa da odradim tretman, da se istuširam. Ne znam kada ću da legnem, oko 4-5 ujutru. Ludo je. Neverovatan raspored. Hvala vam, a ja sam u Savetu ATP. I ATP, mi smo zajedno", rekao je Rubljov u izjavi na terenu i nije prvi koji se na sve to žali. Upravo to je još jedan od razloga zbog kog je Novak osnovao sindikat tenisera PTPA kako bi pomogao kolegama oko raznih stvari, ne samo oko nagradnih fondova...

Janik Siner povukao se sa turnira pošto je meč završio oko tri ujutru, a duel upravo sa De Minorom bio mu je zakazan oko 13 časova. Nije želeo da rizikuje povredu i da ugrožava svoje zdravlje i odustao je od daljeg takmičenja. Rubljov neće ići njegovim stopama, mada je jasno da nema previše vremena da se oporavi i spremi za meč sa Novakom od kog je izgubio četiri puta u pet duela.

"Šta sam naučio iz naših mečeva? Očigledno ništa. Sva četiri puta kad me dobio bilo je lagano. Čoveče, ništa nisam naučio", nasmejao se Rubljov i nasmejao je tako i sve prisutne u dvorani.

BONUS VIDEO: