Lepa fotografija!

RUSKI SPORTISTA U BEOGRADU UPOZNAO NOVAKA! Došao da igra fudbal, ali ovo je MNOGO jači utisak!

Autor Dušan Ninković

Zujev je u međuvreemnu promenio reprezentaciju, a o Đokoviću govori u superlativima.

Izvor: Telegram/AleksZuev29/printscreen

Rusko-kazahstanski fudbaler Aleksandar Zujev pojačao je u septembru ekipu IMT-a sa Novog Beograda i polako se nameće treneru Nebojši Jandriću, ali fudbal u Srbiji nije njegov najjači utisak do sada! Svojim pratiocima na društvenom mreži Telegram koja je izuzetno popularna u Rusiji Zujev je pokazao fotgorafiju sa najboljim teniserom sveta - u Beogradu je upoznao Novaka Đokovića!

Po rečima krilnog napadača, njegova izabranica i on sreli su se sa najboljim svih vremena na beogradskim ulicama jer žive u istom kraju grada! "Novak je veoma jednostavan i iskren momak", napisao je Aleksandar uz dve fotografije. Ovu objavu napravio je pre četvrtfinalnog meča u Parizu, pa je Novaku poželeo sreću protiv Holgera Runea, kojeg je srpski teniser na kraju i pobedio.

Inače, na fotografiji se pored fudbalera IMT-a i najboljeg tenisera svih vremena nalazi i Elina Zujeva, izabranica krilnog napadača novobeogradskog tima. On je pre nekoliko meseci doputovala u Srbiju sa svojim suprugom, a po zajedničkim objavama na Instagramu čini se da uživaju u Beogradu. Pogledajte ih:

Bivši fudbaler Spartaka iz Moskve i Samare stigao je u Srbiju 15. septembra i do sada je odigrao šest mečeva za ekipu sa Novog Beograda. Na tim susretima zabeležio je oko 200 minuta, ali je u međuvremenu dobio poziv za seniorsku reprezentaciju Kazahstana, pa je debitovao za nacionalni tim te zemlje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ranije u karijeri bio je reprezentativac Rusije u mlađim kategorijama.

BONUS VIDEO: