Tenis

IZGUBIO OD NOVAKA I ZAPLAKAO! Jedva se smirio dok je Novak slavio: IZGOREO SAM!

Autor Mladen Šolak

Bugarin Grigor Dimitrov veoma teško podneo poraz od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu.

Izvor: Twitter/@TennisTV

Bugarin Grigor Dimitrov se slomio posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu. On je glatko izgubio od Srbina u meču za trofej seo na stolicu i plakao držeći lice u rukama. Teško, teško mu je pao poraz u meču za trofej u Parizu i nije mogao da se sabere dugo posle meča. Kada je uspeo, stao je nasred terena i tokom ceremonije govorio emotivno, iz srca.

"Mislim da sam izgoreo na kraju. Jako sam zahvalan zbog ove izuzetne nedelje, bilo je ovo sjajnih poslednja tri meseca za mene. Doći do finala ovog turnira za mene mnogo znači, mnogo više nego što možete da zamislite. Ne bi to ipak bilo moguće bez vas i ovakve podrške".

"Novače, ponovo čestitam, jako sam zahvalan. Ne znam šta da kažem, nemam reči, iskreno čestitam. Svaka čast tvom i mom timu, bilo nam je sjajno ove nedelje, zar ne? Bilo je divno putovanje ove godine. Još jedna sezona na turu, na tako visokom nivou, jako sam zadovoljan zbog toga".

"Hvala svima na turniru, ovaj centralni teren je legendaran, privilegija je igrati ovde. Ne mogu da pronađem više reči da izrazim zahvalnost i zato hvala svima i ja nastavljam da idem u ovom pravcu", kazao je trenutno 17. teniser sveta.

U duelu sa Novakom, Dimitrov ima skor 1-12, a jedini put je uspeo da pobedi Srbina pre deset i po godina, na Mastersu u Madridu 7:6, 6:7, 6:3. Bio je to meč kada je Đoković vodio pravi "rat" sa publikom i psovao tako da svi dobro čuju.

BONUS VIDEO: