HMMM

REKLI DA JE ĐOKOVIĆEVO VREME PROŠLO! A, ŠTA ĆEMO SAD? Njihov kralj je nestao, a Srbin im BRUTALNO odgovorio!

Autor Nemanja Stanojčić

Reklama čuvenog proizvođača opreme i "krunisanje" Karlosa Alkaraza samo je izazvalo Novaka Đokovića da postane nepobediv. A gde je u međuvremenu Španac?

Izvor: Ibrahim Ezzat/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković dominira, čak i u "eri Karlosa Alkaraza". O čemu se radi? Da pojasnimo. Kada je španski teniser osvojio Vimbldon i pobedio srpskog igrača njegov sponzor "Najk" tada je napravio reklamu. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju mladog španskog igrača sa porukom "Ne budite deo ere, započnite svoju".

Kako su se stvari razvijale od tog momenta? Od tog 16. jula Đoković je odigrao 18 mečeva i zabeležio 18 pobeda, pobedio je Grigora Dimitrova u finalu Pariza i na korak je da i zvanično obezbedi prvo mesto na kraju sezone. Alkaraz je za to vreme odigrao 24 meča i upisao 18 pobeda i doživeo šest poraza, bez ijedne titule.

Dok je Španac išao po Aziji i pokušavao da stigne Srbina, Nole je odmarao, išao na košarkaške mečeve, na koncerte, uživao sa porodicom, bio i sa Lionelom Mesijem na dodeli "Zlatne lopte". Vratio se na teren u Parizu i uradio ono u čemu je najbolji - pobedio. Osvojio je turnir i sada ga čeka završni turnir u Torinu gde će igrati i Alkaraz.

U navedenoj reklami, Najk je ovako pisao o Špancu, svom kljentu: "Alkarazova era je pred nama. Godina u kojoj godine nisu bitne i neverovatni udarci se serviraju sa osmehom. Čestitamo Karlosu, najmlađem svetskom Broju 1. Tvoja era je tek počela". Ipak, ona nije počela onako kako su zamislili u toj kompaniji i u njenom marketinškom timu.

Pogledajte i tu objavu:

BONUS VIDEO: