Emotivno

ĐOKOVIĆ POBEDU PROSLAVIO U ZAGRLJAJU OVE ŽENE! Nije Jelena, evo ko je ŽULI koja je uvek uz Novaka

Autor Marina Periškić

Najnoviji trijumf Novak Đoković proslavio je u zagrljaju posebne žene.

Izvor: Profimedia/Federico Pestellini / Panoramic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja surovu dominaciju u svetu tenisa, čime je još jednom dokazao zašto je i ove godine neprikosnoven. Đoković je osvojio titulu u Parizu, pobedivši Grigora Dimitrova rezultatom 2:0 u setovima, pa je tako dodatno uvećao prednost na vrhu ATP liste.

Ovaj trijumf znači da se Đoković sada nalazi na samo dva koraka od ostvarenja istorijskog rekorda - 400. nedelje na vrhu ATP liste. Ukoliko Srbin bude na vrhu liste još dve nedelje, ispisaće novu istoriju tenisa, a samim tim će zakoračiti tamo gde nikada niko nije bio - kada je reč o ovom sportu.


Odmah po osvajanju titule u Parizu, Nole je potrčao u zagrljajjednoj posebnoj ženskoj osobi, što je iznenadilo mnoge - nije u pitanju njegova supruga Jelena Đoković. Srbin je otrčao ka Žuli Sojer, jednoj od najvećih navijačica srpskog tenisera. Ona prati Novaka Đokovića već godinama i uvek je uz njega na teniskim turnirima. Njena predanost i strast prema Novaku Đokoviću su dobro poznate njegovim fanovima. Nakon osvajanja titule u Parizu, Žuli nije krila svoje uzbuđenje i zahvalnost što ima priliku da podržava takvog tenisera kao što je Novak.

Ovaj trenutak je samo još jedan dokaz da Novak Đoković ne samo da dominira na teniskim terenima, već i da ima poseban odnos sa svojim vernim navijačima. I dok se bliži ostvarenju istorijskog rekorda, Novak Đoković ostaje skroman i posvećen svojoj igri i fanovima širom sveta.

BONUS VIDEO: