Vau!

"ŽUTA MAGIJA" NA RUCI NAJBOLJEG SVIH VREMENA! Pogledajte šta sija na Novakovoj ruci i koliko košta (FOTO)

Autor Marina Periškić

Novak Đoković vlasnik je jednog od najluksuznijih satova na svetu, a reč je o poznatom brendu Hublot.

Izvor: HMB Media/Antonio Borga / imago sportfotodienst / Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je potvrdio svoj status kao vodeći igrač na ATP listi osvajanjem masters turnira u Parizu. Ovom pobedom, Đoković ne samo da je povećao svoju prednost u odnosu na drugoplasiranog Alkaraza, već se takođe približio obaranju još jednog istorijskog rekorda - 400. nedelje provedene na vrhu ATP liste.

Na svečanoj ceremoniji dodele pehara, Đoković je ponosno nosio svoj najnoviji dragulj - "Big Bang Unico Yellow Magic"sat, koji proizvodi brend Iblo (Hublot). Samo 250 ovakvih satova postoji širom sveta, a Novak je postao jedan od retkih vlasnika.

"Big Bang Unico Yellow Magic" sat se ističe svojim kućištem od 42 milimetra, izrađenim od žute keramike. Njegov neobičan izgled, koji proizlazi iz specifične boje i samog naziva - "žuta magija", privlači pažnju ljubiteljima satova širom sveta. Međutim, ekskluzivnost ovog sata dolazi sa cenom od čak 28.300 dolara, što ga čini pravim statusnim simbolom.

Novak Đoković, koji je poznat kao veliki kolekcionar satova, ovim ekskluzivnim primerkom dopunio je već bogatu kolekciju. Ovaj sat ne samo da krasi ruku najboljeg tenisera na svetu, već svedoči i o Novakovoj poziciji u elitnom svetu. Pogledajte kako izgleda i "Hublot Big Bang Meca 10 ceramic", koji Novak Đoković nosi od 2021. godine i koji je nešto jeftiniji - oko 24.100 dolara, a koji je takođe privlačio pažnju.

BONUS VIDEO: