Foto

NOVAK SLAVIO SA FUDBALEROM U PARIZU! Isplivali snimci - čuveni restoran GOREO zbog Đokovića!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković u provodu u Parizu posle istorijskog uspeha.

Izvor: Instagram/keylornavas1

Novak Đoković slavio je osvajanje Mastersa u Parizu u ekskluzivnom restoranu u glavnom gradu Francuske, a u društvu slavnog golmana Kejlora Navasa (36). Čuvar mreže Pari Sen Žermena gledao je u Bersiju Novakovu rutinsku pobedu u finalu protiv Grigora Dimitrova, a onda je zajedno sa Noletom u restoranu "Cezar" uživao i proslavljao.

Kostarikanac, jedan od najboljih golmana na svetu u prošloj deceniji, sa zadovoljstvom je objavio fotografiju na kojoj je pozirao sa Novakom. "Lepo je videti te ponovo, Novače. Čestitam ti na pobedi", napisao je bivši čuvar mreže Real Madrida i kapiten svoje reprezentacije, za koju je odigrao čak 112 utakmica.

Pogledajte kako je Novak proslavio uspeh u luksuznom restoranu, čiji je vlasnik takođe objavio fotografije slavlja, ponosan na to što se Đoković baš kod njega opuštao nakon još jedne istorijske pobede i rekordnog, sedmog trofeja u Parizu.

Pogledajte kako je Novak slavio:

Đoković posle trijumfa u Parizu ima pred sobom nekoliko dana za odmor sa porodicom, posle čega će se preseliti u Torino, gde će sledeće nedelje igrati na Završnom Mastersu u sezoni. I tamo odlazi sa najvećim ambicijama i u sjajnom raspoloženju, što pokazuju i fotografije sa slavlja:

BONUS VIDEO: