AU!

UMALO TRAGEDIJA NA SLAVLJU ĐOKOVIĆA! Majka plakala, devojčicu izvukli vatrogasci, a Novak je heroj! Nastao stampedo...

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je pomogao devojčici koja je želela žarko da ga vidi.

Izvor: Profimedia/Joly Victor/ABACA

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je u nedelju 40. masters u karijeri pošto je u finalu Pariza pobedio Grigora Dimitrova (2:0), a nažalost malo je failo da posle meča dođe do tragedije. Kako piše francuski portal "We Love Tennis", došlo je do velike gužve po Novakovom podizanju trofeja i jedna devojčica je umalo nastradala!

U tekstu pod nazivom "Biti Đokovićev navijač nosi rizik, tragedija za dlaku izbegnuta", objašnjeno je da je jedna devojčica ostala zarobljena u "stampedu" navijača ka Novaku Đokoviću. Mogla je da doživi teške i ozbiljne povrede da nije bilo hitre reakcije vatrogasaca koji su uskočili u pomoć. Srećom, sve se završilo bez ikakvih posledica, a Novak je na kraju ostao da uteši ovu devojčicu koja ga je zagrlila i zaplakala.

Zbog loše organizacije, na kraju je moglo da bude posledica, a Novak Đoković je još jednom pokazao veličinu pošto je odmah pritrčao devojčici i smirio je, što su sigurno njeni roditelji umeli da cene. Šta se desilo? Novak je pružio ruku navijaču koji ga nije dovoljno brzo pustio, a tu je došlo do gužve i jedna devojčica je pala, posle čega je majka zaplakala.

Podsetimo, Novak Đoković je posle pobede "pecnuo" i Rafaela Nadala, dok je pobedu proslavio i u zagrljaju njegove poznate navijačice Žuli. Pogledajte i sat koji je krasio njegovu ruku na ceremoniji dodele pehara.

BONUS VIDEO: