BRAVO

"NOLE, TATKO NA TENIS - TEPA GI SVE REDOM"! Slavka je Đokoviću napisala PESMU, a ovako je on reagovao kad je čuo (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković dobio je pesmu od Slavke Vojinovć, poslušajte.

Izvor: Gao Jing / Xinhua News / Profimedia

Novak Đoković osvojio je 97 titule u karijeri i sve je bliži trocifrenom broju trofeja. Posle pehara u Parizu i pobede protiv Grigora Dimitrova pokušaće na završnom Mastersu u Torinu da nastavi niz. Tamo mu je dovoljna jedna pobeda da i zvanično "overi" prvo mesto na ATP listi do kraja sezone. Za to vreme dobio je i jednu pesmu.

Slavka Vojinović napisala je jednu zanimljivu pesmu za srpskog asa. On je to video i podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu i njoj se zahvalio na tome. Pesma se zove "Nole, tatko na tenis". Dobila je i niz pohvalnih komentara za to, mnogi su joj čestitali i otkrili da je ona iz Niša.

Ovo su reči pesme "Nole, tatko na tenis":

"Koj će s tebe Nole kad ti ravan nema, tepaš gi sve redom, tu nema problema, samo treba da odlučiš s koju muku da gi mučiš, koju ćošku da pogodiš, kako krizu da prebrodiš. Tvoj je forhend mračan, bekhend ubitačan, razbucaš gi igru celu kad pošalješ paralelu. Sam nastavi da gi nižeš i pehari da podižeš, red na Masters, red na slem. To li je problem?"

BONUS VIDEO: