IDEMO!

ĐOKOVIĆ SAZNAO RASPORED U TORINU: Evo kad kreće po titulu i PRVO mesto!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković prvi meč na turniru u Torinu igra u nedelju.

Novak Đoković ide po titulu na završnom mastersu. Na takmičenju gde igraju osmorica najboljih tokom dana saznao je žreb i nalazi se u zelenoj grupi sa Janikom Sinerom Stefanosom Cicipasom i Holgerom Runeom. Crvenu grupu čine Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Andrej Rubljov i Aleksander Zverev. Sada je poznat i raspored.

Grupa srpskog asa kreće u nedelju i Nole će igrati u večernjem terminu sa Runeom, od 21 čas. Od 14.30 igraju Siner i Cicipas. U ponedeljak od 14.30 igraju Alkaraz i Zverev, a od 21 čas Medvedev i Rubljov. Raspored za ostale dane još uvek nije poznat, ali je jasno da će Đoković mečeve igrati u nedelju, utorak i četvrtak. Polufinala su u subotu, finale je zakazano za 18 časova u nedelju.

Poznato je da Đokoviću za "overu" prvog mesta na ATP listi dovoljno da upiše jednu pobedu u grupi. Dakle, već bi u nedelju mogao da potvrdi tron i da obezbedi preko 400 nedelja na vrhu. U Italiju je Novak stigao u odličnom raspoloženju, pošto je osvojio Masters u Parizu pobedom protiv Grigora Dimitrova.

BONUS VIDEO: