FOTO

I NOVAK ĐOKOVIĆ NA UTAKMICI! Isplivale fotografije sa stadiona - evo sa kim je na tribini!

Autor Mladen Šolak

Pogledajte gde je Novak Đoković u nedelju uveče!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Novak Đoković došao je na utakmicu Juventus - Kaljari uoči početka Završnog Mastersa u Torinu (od 12. do 19. novembra). On je pripremu za poslednji individualni turnir u godini prekinuo na jedno veče, da bi otišao na stadion italijanskog velikana da uživa u fudbalu i da navija za Srbe, Dušana Vlahovića, koji je rezerva, i Filipa Kostića, člana prve postave "Stare dame". Takođe, srpski igrač Boris Radunović sedi i na klupi gostiju.

Novak je poznat kao veliki ljubitelj fudbala i u Italiji dobro znaju koji tamošnji klub navija, o čemu često govori. Od ponedeljka ujutru, Đoković će opet biti u prvom planu, jer će igrati na turniru sa sedmoricom najboljih tenisera na svetu, u borbi za titulu i za osvajanje prvog mesta na ATP listi na kraju sezone.

Nole je na stadion Juventusa došao u društvu Karlosa Gomeza Erere, svog sparing-partnera poznatijeg po nadimku "Čarli", koji je stalno uz njega i bio mu je trener prilikom osvajanja trofeja Mastersa u Parizu prošle nedelje. Ne bi bilo iznenađenje ako Španac bude u istoj ulozi i u Torinu sledeće sedmice, u odsustvu Gorana Ivaniševića.

BONUS VIDEO: